vrijdag 17 april 2009

Ding 12: Spelen in de zandbak

Op de speciale 23dingen wiki heb ik mijn blogspot toegevoegd met een volgnummer.
Enkele jaren terug hebben we een reis langs de Oostkust van Australie gemaakt en daar heb ik een klein stukje over vermeld bij favorieten cultuur http://23dingen.pbwiki.com/Australie en over een dvd en bijbehorend boek een paar regels bij favoriete boeken.
Deze foto heb ik geimporteerd uit Flickr en is de vuurtoren op het meest oostelijke punt van Australie!

3 opmerkingen:

  1. Hallo hallo, jammer je bent niet online...enne..je blog is niet slaapverwekkend dat weet je dan toch maar weer door het plaatsen van zo'n poll...
    Jammer dat de link die je noemt niet een directe link is. Dat is wel handig om te doen, dan kunnen mensen die nieuwsgierig zijn (ik dus) direct doorklikken...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Wiilemijn,

    Dank voor je reactie (!). Misschien wil je mij nog even instrueren hoe ik zo'n link actief kan invoegen? Dan probeer ik dat nog even te corrigeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, zo,n link invoegen gaat als volgt: in het bericht markeer je de tekst waar je een link achter zou willen hangen, vervolgens klik je op het icoontje 'link' (met zo'n groen bolletje) vervolgens plak je de link en klik je op ok. Uiteraard is het ook mogelijk om je gehele link in d etekst te plakken (zoals je nu ook hebt gedaan). Je opent dan het icoontje en plakt de link en klikt op o.k.. Nadeel hiervan is dat er soms heel lange links in je blog komen. Succes, je gaat als een speer!

    BeantwoordenVerwijderen